image

Aarsele
In De
Wolken

Benefiet TVV
Boven De Wolken VZW
10 november 2018
Dorpsplein Aarsele

Aarsele In De Wolken

Wij zijn Jens De Meyer en Sofie Verhelst en wonen in Aarsele, een klein gezellig dorpje in West-Vlaanderen. Sinds 19 januari 2018 zijn wij de trotse sterrenouders van Tibo. Na een zwangerschap van 38 weken kwam ons zoontje stil ter wereld, stil maar o zo mooi.

Met Tibo In De Wolken willen we er dan ook ons doel van maken om stil geboren kinderen bespreekbaar te maken in onze maatschappij. Tibo’s naam moet uitgesproken worden.

Wij willen Tibo levendig houden en dit willen we onder andere doen door op 10 november hier bij ons in Aarsele een benefiet te organiseren. Dit in samenwerking met KLJ Aarsele en de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele. Niet zomaar een benefiet, maar wel ten voordele van ‘Boven De Wolken’. Dit is een fantastische VZW die gratis sterrenkindjes komt fotograferen. Zo kregen wij als ouders prachtige foto’s van ons kindje. Foto’s die liefde uitstralen, foto’s waarop geen enkel detail vergeten wordt, foto’s als gezin… Voor vele sterrenouders zijn deze foto’s de enige mooie herinneringen die we hebben. Deze worden dan ook bijzonder hard gekoesterd.

 
logo Tibo In De Wolken