Background Image

Praktisch

Voor je langskomt lees je dit best eens door. Zodat je zonder problemen naar Aarsele (Tielt) kan reizen.

Praktische zaken in verband met Aarsele In De Wolken

Toegang verkrijgen tot Aarsele In De Wolken

Toegang

Eerst en vooral, je krijgt volledig gratis toegang tot Aarsele In De Wolken!

De achterkant van de kerk zal afgesloten zijn. Je kan het terrein betreden via het kruispunt met de Vinktstraat/Jules van Ooststraat en het kruispunt Waterstraat/Vrouwenstraat.

Mobiliteit

Aarsele In De Wolken kan je heel gemakkelijk bereiken. Door de centrale ligging in de driehoek E40 (afrit Aalter) - E17 (afrit Kruishoutem of Deinze) - E403 (afrit Ardooie) ben je nooit veraf. De grootste parking van Aarsele kan je vinden aan de sporthal (GPS: Schoolstraat, Aarsele). Mocht die vol zijn verwijzen we je graag naar de centrumstraten van Aarsele. In het centrum van Aarsele zal je sowieso voldoende parking vinden. Allemaal op wandelafstand van het Dorpsplein (rechts van de kerk).
Eenmaal een parkeerplaatsje gevonden zal je voldoende bordjes in het straatbeeld zien die je naar het Dorpsplein zullen begeleiden.
Ook met de fiets is Aarsele vlot te bereiken en zelf aan te raden als je in de buurt woont. Openbaar vervoer is helaas geen mogelijkheid.

Rolstoel

Ook met een rolstoel kan je perfect naar Aarsele In De Wolken komen. Er zijn geen trappen die je moet beklimmen. Op het plein voorzien we plaats zodat je alles goed kan zien.

Drinken en eten op Aarsele In De Wolken

Honger en dorst

In Aarsele hoef je nooit honger en dorst te hebben.
Je kan terecht bij onze bars met koude en warme dranken. Een frisse Filou, een snelle pint, een fruitige Kasteel Rouge, een sneeuwwitje en zoveel meer kan je vinden aan de bars.

Vergeet je wel niet eerst om een zuipkaart te gaan bij ons Sofietje?

Mocht je dan nog een hongertje hebben ga gerust eens langs bij de eetstand. Dan kan je terug met hernieuwde energie dansen op de verschillende bands.