Details

Bij elke inspanning hoort een beloning. 
Onder dat motto wil de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele alle sportieve lopers eens in de watten leggen. 
Met de Streekbierloop biedt Sint-Cecilia de sportievelingen niet alleen een parcours en voorzieningen om tot het uiterste te gaan, maar ook de gepaste verwenning achteraf.

Na elke afgelegde ronde van anderhalve kilometer verdien je als deelnemer immers één heerlijk streekbiertje. Je loopt (wandelt, huppelt,…) vanaf 14u de rondes door het centrum van Aarsele (Tielt) op een volledig verhard parcours en kan dan na het lopen je biertjes (maximum 6) afhalen bij de organisatie in een mooi pakketje. 

Ook aan de jongsten werd gedacht: zij verdienen met hun sportiviteit snoepgoed of kunnen zich amuseren bij de voorziene kinderanimatie. 

Om je in te schrijven voor dit sportieve evenement vragen wij vooraf een bijdrage van €10 voor volwassenen en 5€ voor kinderen. Beslis je op de dag zelf nog om deel te nemen, dan betaal je €12 en €6. In deze prijs zit ook een sportverzekering, EHBO en de mogelijkheid om te douchen vervat.
Inschrijven kan via de flyer of via streekbier.cecilia-aarsele.be.

Gedurende de Streekbierloop kan je terecht in de parochiezaal voor het nuttigen van diverse streekbieren dus ook de niet lopers/wandelaars/joggers/... hoeven zich niet te vervelen.

Informatie

06 Aug 2016

Eigen organisaties

Aarsele

Niet opgeslagen
Opgeslagen