Details

Jaarlijks dubbelevent.

Alle helpers zijn meer dan welkom.

Streekbierloop

Na elke inspanning hoort een beloning.

Onder dit motto wil de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele alle sportieve lopers in de watten leggen.

Met de Streekbierloop biedt Sint-Cecilia de sportievelingen niet alleen een parcours en voorzieningen aan om tot het uiterste te gaan, maar ook de gepaste verwenning achteraf.

Na elke afgelegde ronde van anderhalve kilometer verdien je als deelnemer één heerlijk streek- biertje. Je loopt, wandelt, huppelt, hinkt of danst de rondes door het centrum van Aarsele (Tielt) op een volledig verhard parcours. Na het lopen kan je jouw biertjes (maximum 6) afhalen in een mooi pakket. We houden natuurlijk niemand tegen om meer dan 6 rondjes af te leggen.
Ook aan de jongsten wordt gedacht. Zij kunnen zich amuseren bij de voorziene kinderanimatie of kunnen alsnog snoepgoed verdienen door hun sportiviteit te bewijzen.

Inschrijven kan via www.cecilia-aarsele.be of via het formulier hiernaast. Hiervoor vragen wij vooraf een bijdrage van € 10 voor volwassenen en € 5 voor jeugd (6 tot 16 jaar). Beslis je op de dag zelf nog om deel te nemen, dan betaal je € 12 en € 6. Deze prijs omvat ook een sportverzekering, aanwezigheid Rode Kruis en de mogelijkheid tot douchen.

Facebook: https://www.facebook.com/events/248696148898417/
E-mail: streekbier@cecilia-aarsele.be

Streekbieravond

Zaterdag 5 augustus is het weer tijd voor onze jaarlijkse gezellige Streekbieravond (16de editie)!

Neem jouw vrienden, familie en buren mee en zak af naar het terras van de parochiezaal om één of meerdere streekbiertjes te nuttigen in een uiterst gezellige setting.

Wat hoef je hiervoor te doen?

Zitten, bestellen, genieten en met een glimlach terug huiswaarts keren. Je kan er genieten van meer dan 20 verschillende streekbieren. Er zullen zowel bekende als on- bekende blonde, tripel, bruine & amber bieren te verkrijgen zijn. Met trots kunnen we ook terug dit jaar ons eigen streekbier ’t Keldergenot aanbieden. Voor de niet-bierliefhebbers voorzien we cava, frisdrank en voldoende alternatieven.

Daarnaast kunnen de kleinsten zich ook amuseren op ons springkasteel.

Met andere woorden, voor elk wat wils! Niet alleen tijdens, maar ook na de Streekbierloop, ben je welkom in en rond de parochiezaal om ons uitgebreid aanbod te ontdekken. Wij blijven open zolang je blijft bestellen. Naast de heerlijke biertjes is de warme zomeravond alvast ook besteld! Tot dan!

Informatie

05 Aug 2017

Eigen organisaties Comité Jeugd

Aarsele

Niet opgeslagen
Opgeslagen