Streekbierloop

Met de streekbierloop biedt de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele je graag een sportief evenement aan waar jouw inspanning integraal beloond wordt. De beloning bestaat uit zorgvuldig geselecteerde streekbieren, van populaire blondjes over onbekende bruine biertjes tot vergeten amber klassiekers. De streekbierloop gaat door op kermiszaterdag 3 augustus 2019. Je mag lopen, wandelen of joggen.

De beloning komt er nadat je de rondes hebt afgelegd. De streekbieren worden meegegeven in een mooi pakket. De rondes beslaan ongeveer anderhalve kilometer en brengen je doorheen het centrum van Aarsele (deelgemeente van Tielt) dat voor de gelegenheid verkeersvrij is gemaakt. Het parcours bestaat volledig uit verharde wegen. Er is een maximum voorzien van 6 streekbieren, meer lopen is natuurlijk toegestaan.

Ook jouw kinderen zijn welkom op deze streekbierloop. Zij kunnen eveneens deelnemen, maar dan met aangepaste verdienste. Er is tevens een springkasteel voorzien.

De bijdrage per inschrijving vooraf is € 12 per volwassene en € 5 per kind (tot 16 jaar). Inschrijven kan via de deelnemers pagina. Beslis je op de dag zelf nog om deel te nemen, dan betaal je respectievelijk € 15 en € 7. De inschrijving bevat een sportverzekering, EHBO-voorziening en douches.

Praktisch

Wanneer: Zaterdag 31 juli 2021 vanaf 14u (ophalen borstnummers vanaf 13u30 in het JOC, Schoolstraat 1A, Aarsele (Tielt)).
Waar: Parcours door Aarsele centrum met organisatie vanuit Jules van Ooststraat 14, Aarsele (Tielt)
Inschrijven: Enkel nog aan de deur in het JOC (Schoolstraat 1A) vanaf 13u30

 

 

Wat bieden we aan

Parcours

Vanaf 14u kan je jouw gang gaan op een parcours van anderhalve kilometer, verkeersvrij en volledig verhard doorheen het centrum van Aarsele. Op het parcours kan je eveneens terecht bij een stand van het Rode Kruis.

Beloning

Ben je +16? Dan krijg je jouw inspanningen terugverdiend in streekbieren, dit met een maximum van 6 streekbieren. Dit jaar kan je bieren verdienen van De Poes, Van Honsebrouck, De Feniks, Bier Butlers, Sint-Canarus en Maenhout. Ook de -16-jarigen belonen we rijkelijk met snoepgoed.

Beschikbare diensten

Als deelnemer kan je ook gebruik maken van de douches en kleedkamers van de sporthal van Aarsele (naast de inschrijvingen). Bij de inschrijvingen voorzien we gratis bewaakte vestiaire.

Parking

Jouw wagen kan je makkelijk kwijt op de speelplaats van de basisschool te Aarsele. Vanuit alle invalswegen zal je borden kunnen volgen richting deze parking. In jouw GPS geef je best Jules van Ooststraat 14, Aarsele in. Eens je Aarsele nadert zal je de bordjes wel zien. Wil je met het openbaar vervoer komen, raden we NMBS station Tielt aan en dan kan je met de belbus richting Aarsele.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd ons contactformulier gebruiken of ons contacteren via Facebook. De dag zelf kan je terecht bij de vele vrijwilligers die aanwezig zijn op de site.

Tickets

Tickets Streekbierloop +16 jaar
€ 15.00

Er is geen Streekbierloop in 2020 vanwege het coronavirus

Tickets Streekbierloop -16 jaar
€ 7.00

Er is geen Streekbierloop in 2020 vanwege het coronavirus

Streekbierloop Aarsele partners

Partners

Zonder partners is het niet mogelijk om de Streekbierloop, Bierkistenrace en Streekbieravond te organiseren. Daarom een dikke merci aan jullie allen.

 • Brouwerij De Poes
 • Brouwerij Maenhout
 • Sint-Canarus
 • Filou
 • De Feniks
 • Gulden Draak
 • Electro Krivada
 • Crelan Aarsele
 • KBC Aarsele
 • Dranken Union Nevele
 • Stad Tielt
 • All 4 running
 • Bart Verwilst

Contact

Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele
Constant vanden Berghestraat 1
8700 Aarsele (Tielt)
Telefoon: +32 474 75 91 72
E-mail: streekbier@cecilia-aarsele.be
Gelieve volgende velden aan te passen:
Dank je wel! We hebben jouw vraag/opmerking goed ontvangen. Alle informatie zal je ontvangen via e-mail.